Utvalda barnvagnar från Britax Römer

BRITAX RÖMER

Smile 5z

SITTVAGN MED LIGGDEL


Britax Römers barnvagn Smile 5Z erbjuder ultimat flexibilitet. En barnvagn ska klara av mycket – från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet – så ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta är nödvändigt. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till 4 års ålder.

Välj mellan 8 färgkombinationer.


Läs allt om Smile 5 här


BRITAX RÖMER

Smile 5Z Comfort

SITTVAGN, LIGGDEL & BABYSKYDD


Smile 5Z

Comfort-paketet är ett resesystem i tre delar med den helt nya babyskyddet Baby-Safe 5Z.  Babyskyddet klickas enkelt fast på barnvagnschassit. Comfort-paketet innehåller en komplett Smile 5Z sittvagn med liggdel samt babyskydd. Liggdelen erbjuder en skyddad, bekväm och plan liggposition för babyn. Smile 5Z ger en smidig och skön promenad i all typ av terräng tack vare den dubbla fjädringen. Adapter ingår.

BRITAX RÖMER

Smile 5Z

Comfort Plus set

SITTVAGN, LIGGDEL, BABYSKYDD & BAS


När du väljer paketet Comfort Plus har du ett komplett resepaket i fyra delar, med allt du behöver för trygga och smidiga resor tillsammans! Det helt nya babyskyddet Baby-Safe 5Z ger ett överlägset skydd på bilresan, och den tillhörande basen Flex Base 5Z ger ditt barn en optimal liggposition även i bilar med brant lutande säten. Dessutom kan basen också användas till den efterföljande stolen Dualfix 3 i-Size som passar när barnet är redo för en större stol. Efter bilturen tar du enkelt ut babyskyddet och fäster det direkt på barnvagns-chassit med ett enkelt klick. Vid resor med allmänna kommunikationsmedel eller ute på promenad har babyn det bekvämt och mysigt i den plana Smile 5Z liggdelen.

BRITAX RÖMER

Strider M

SITTVAGN MED LIGGDEL


Strider M erbjuder en lättanvänd och behaglig lösning. Den låga vikten på endast 10 kg och de kompakta måtten gör vagnen extra smidig att manövrera. Framhjulsfjädringen tillsammans med den centrala fjädringen garanterar bekväma åkturer, varje gång. Strider M öppnar en värld full av möjligheter – både för dig och din lilla baby.

Liggdelen är lämplig från födseln och upp till 9 kg och ger din baby en behaglig position. Med de integrerade adaptrarna kan du snabbt och enkelt fästa liggdelen på chassit. Det mjuka innerfodret och madrassöverdraget ger en vadderad och skyddad miljö för ditt barns första månader. Den stora utdragbara suffletten med UPF 50+ har ett extra solskydd och ett ventilationsfönster

BRITAX RÖMER

B-Agile R

FRAMÅTVÄND SITTVAGN 


B-Agile R är en sittvagn som du kan ha upp till ca 4 år eller max 22 kg. Söker du en perfekt kombinationen av komfort, smidighet och stil? Sittvagnens nätta och kompakta design och smarta ihopfällning, som du fixar med bara en hand, gör den riktigt enkel att använda. Den mjukt vadderade sitsen, som kan fällas i fullt liggläge, och de slitstarka gummidäcken ser till att åkturen blir skön och behaglig för ditt barn. Dessutom har B-Agile R handtag och handtagsbåge med härlig läderkänsla som gör premiumlooken komplett. Handtagsbåge, Regnskydd och Mugghållare ingår. 

Britax Römers barnvagnar

Varje barnvagnsmodell testas noggrant utifrån olika klimat-, temperatur-, väder- och vägförhållanden. De gör även ”bittester” på handtagsbågen och kontrollerar att vagnen rullar tyst. Deras omsorgsfulla tillverkning har uppmärksammats i konsumenttester som tyska Stiftung Warentest, där Britax Römer ständigt får högsta betyg i testkategorin kemikalier. Testerna uppfyller alla lagliga krav, som till exempel REACH. Målsättningen är att förse kunderna med produkter av högsta kvalitet, en kvalitet som vida överträffar de lagliga krav och säkerhetsstandarder som finns.

Idag utvecklar och tillverkar Britax Römer bilbarnstolar, barnvagnar och cykelsitsar av högsta kvalitet. 90% av deras bilbarnstolar och cykelsitsar tillverkas i Tyskland och Storbritannien.