FÖR ÄVENTYR UNDER ALLA ÅRSTIDER OCH I ALL TERRÄNG

BRITAX RÖMER SMILE 5Z 

Ett spännande besök hos mormor och morfar eller en skön tupplur i parken: Britax Römers nya barnvagn Smile 5Z erbjuder ultimat flexibilitet. En barnvagn ska klara av mycket – från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet – så ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta är nödvändigt. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till ca 4 års ålder.

På språng? Smile 5Z är en perfekt allt-i-ett barnvagn. Från dagliga promenader till stora äventyr. Låt ditt barn färdas bekvämt från födseln upp till 4 års ålder.

Ena minuten varmt och soligt, nästa minut svalt och regnigt? Med barnvagnen Smile 5Z är du förberedd oavsett väder. Använd suffletten med UPF 50+ för att skydda barnet mot solen, och reglera temperaturen med ventilationsfönster för skön svalka. När det är kyla, blåst och regn skyddar den extra stora suffletten ditt barn, och i vintermörkret håller reflexerna er synliga och ger extra säkerhet. Dessutom är Smile 5Z extra snygg med sitt nya moderna utseende. Välj mellan åtta  färgkombinationer.

1 bas. 2 bilbarnstolar. 4 års säkerhet.

5Z Modular system är en smart lösning för att få lugn och ro på resan – från den första färden hem med din nyfödda baby fram tills att ditt barn är fyra år. I paketen finns babyskyddet Baby-Safe 5Z, bilbarnstolen Dualfix 3 i-Size samt Flex Base 5Z för enkel och snabb installation i din bil. Alla produkterna uppfyller standarden i-Size och är utrustade med innovativa funktioner som gör resande med barn så säkert och bekvämt som möjligt. Välj det paket som passar dig och ditt barn bäst. 

Britax Smile 5Z Lux Collection

Varför vi gillar Smile 5Z

Vändbar sittdel på Smile 5Z. På väg in i våra butiker inom kort.

VAD ÄR NYTT PÅ SMILE 5Z?

SEDAN TIDIGARE MODELLEN SMILE 4


  • Design facelift som ger 5Z en mer modern look på vagnen
  • Större liggdel (+2 cm på längden och bredden)
  • Flexing front wheels, gör att framhjulen lättare följer terrängen vilket gör åkturen mjukare och mer följsam
  • Dubbla fotstöd, ett på sittdelen och sen ett på vagnens chassi
  • 2 färger på chassit (svart och antracit)
  • Ny design på varukorgen     

Smile 5Z har blivit korad till Bäst i test 2023. I recensionen kan man bland annat läsa ”en mycket välkonstruerad och prisvärd duovagn, som funkar i nästan alla lägen och för alla barnfamiljer".