EMMALJUNGA

SENTO MAX / LUX


SENTO MAX är den kompletta barnvagnen med en enastående robust och stabil konstruktion. Njut av lugna och bekväma promenader med den nya, mjuka fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring. Överdelarna är generöst utformade för att ge ordentligt med plats för din barn - här finns utrymme för att växa. Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i en sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år). SENTO MAX  tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.


Jämför sittdel ERGO & FLAT HÄR

Jämför SENTO MAX / LUX, SENTO PRO & SENTO


EMMALJUNGA

SENTO PRO


Möt SENTO™ PRO - lätt, smidig och fullutrustad med funktioner. Oavsett om du bor du i staden eller på landet kan du njuta av lugna promenader med de stora Outdoor-hjulen och den fantastiskt mjuka fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring.


Jämför sittdel ERGO & FLAT HÄR

Jämför SENTO MAX / LUX, SENTO PRO & SENTO


EMMALJUNGA

SENTO


Lättare och smidigare med en fantastisk fjädring. SENTO är vår senaste nyhet och vår mest innovativa barnvagn någonsin. Upplev skillnaden med den nya fyrhjulsfjädringen som har justerbar bakfjädring, vilket gör att ditt barn kan vila lugnt även på grus- och skogsvägar. Det lätta chassit är tillverkat av HYDRO REDUXA®-aluminium med låg koldioxidpåverkan och kan fällas ihop till ett kompakt paket på bara några sekunder. Under de första sex månaderna (upp till 9 kg) kan du använda den rymliga liggdelen med bärhandtag. Sedan kan du enkelt byta till sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år).  SENTO ERGO tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.


Jämför sittdel ERGO & FLAT HÄR

Jämför SENTO MAX / LUX, SENTO PRO & SENTO


VÄLJ MELLAN FYRA OLIKA VÄRDEPAKET NÄR DU BOKAR DIN BARNVAGN

EMMALJUNGA

TWIN 735


Twin 735 är den revolutionerande syskonvagnen som gör promenaden mycket lättare. Handtillverkad i Sverige med enastående stabilitet och materialval. Twin 735 har en unik praktisk design där styret fästs vid bakaxeln för en fantastisk körkänsla och hävkraft. Samtidigt kan du fälla ihop Twin 735 med några få handgrepp. Vagnen ger möjlighet att kombinera fritt mellan SENTO liggdel (0-6 månader / 9 kg), ERGO sittdel eller FLAT sittdel (med fullt, plant liggläge). Från 6+ månader till 22 kg/per barn. Utrustad med en mjuk luftassisterad fjädring, rymlig varukorg och stora svängbara framhjul.

Två insektsnät levereras med chassit och passar både ligg- och sittdelar.


Jämför sittdel ERGO & FLAT HÄR

EMMALJUNGA

ALU S AIR


Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng med stora, tåliga lufthjul.

ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av Emmaljungas mest sålda chassin genom tiderna.

Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i din vändbara sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år).


Jämför sittdel ERGO & FLAT HÄR

EMMALJUNGA

KITE 150


Emmaljunga KITE 150 är den unika, superlätta sittvagnen med ultrakompakt fällning. Med material av högsta kvalitet som HYDRO REDUXA® Aluminium, solight ecco®-däck och högpresterande rep får KITE 150 en enastående stabilitet samtidigt som den enkelt kan tas med på resan. Ryggstödet är 68 cm långt i uppfällt läge och hela 62 cm i nedfällt läge med en maxvikt på 22 kg, eller upp till 4 år. KITE 150 uppfyller måtten för IATA handbagage. Kontrollera alltid vad som gäller för respektive flygbolag, då reglerna för tillåtet handbagage kan skilja sig.

Hello world

"I varje process ställer vi frågor som:
Kan vi uppnå samma kvalitet med mer hållbara material?
Hur kan vi designa en barnvagn som håller längre?"

Emmaljunga

Emmaljungas barnvagnsproduktion

  • Närproducerad i Emmaljunga, Sverige med god arbetsmiljö och bra arbetsvillkor
  • Egen anodiseringsanläggning för aluminium
  • Fossilfri uppvärmning av fabriken.
  • El från gröna källor i form av vattenkraft
  • 1500 m2 solarcellsanläggning på fabrikstaket
  • Återvinning av värmeöverskott från produktionen som återförs till värmesysstemet.
  • Våra investeringar i värmepumpar sparar 400 ton CO2 per år.
  • 100% återvinning av vatten som används i produktionen
  • Regranulering av plastmaterial från produktionen för lägst möjliga CO2-avtryck.