BeSafe Beyond


I utvalda butiker kommer BeSafes nya bilstolssystem Beyond att kunna bokas från slutet på februari. Initialt släpps systemet i begränsad upplaga. 

Gör dig redo för revolutionerande produkter som utmanar nuvarande standarder! Nyfiken på att veta mer redan nu, kontakta din lokala Babyproffsen butik.


Februari 2024

Britax Römer Swivel


Bilbarnstolen som passar från nyfödd upp till 7 år! Från födseln används bilbarnstolen tillsammans med en insats.

SWIVEL är godkänd att användas så här:
- 40-105 cm – bakåtvänd, installeras med ISOFIX och stödben.     Barnet spänns fast med stolens sele.
- 76-105 cm – framåtvänd, installeras med ISOFIX och stödben.     Barnet spänns fast med stolens sele.
- 100-125 cm – framåtvänd, installeras med ISOFIX. Stödbenet ska förvaras i basen. Barnet spänns fast med bilens säkerhetsbälte.


November 2023

Återkallelse pipmugg


Herobility har fått in ett fåtal reklamationer gällande att produkten spruckit i själva pipen och gått sönder i smådelar. Då smådelar innebär en kvävningsrisk har de valt att återkalla produkten. Därför ber Herobility samtliga kunder att returnera sina pipmuggar.


Klicka på länken nedan för att komma till Herobilitys hemsida. Där fyller du i ett formulär för att få ersättning för din pipmugg.


Länk till formuläret & Herobilitys hemsida

Har du frågor om dina Herobility-produkter är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst på shop@herobility.com


November 2023

Hello world

bblüv Babymonitor 


Tack vare sin innovativa design och lättanvända mobil-app utmärker sig bblüv Babymonitor som en användbar och kompakt babyvakt som ansluts via en 2.4Ghz trådlös internetanslutning. Babymonitorn har en flexibel bas för att enkelt kunna fästas.


Babymonitorn har infraröd sensor, rörelse- och ljuddetektor. Med  möjligt att spela in video. bblüv Babymonitor har 2-vägskommunikation så du kan prata med ditt barn. Oktober 2023

Hello world

Britax MAX-SAFE PRO


MAX-SAFE PRO erbjuder bakåtvänt åkande hela vägen upp till ca 7 års ålder (61 - 125 cm, 36 kg). Bilbarnstolen kommer med den nya funktionen CLICKTIGHT och har självåtdragande förankringsband vilket gör den enkel att installera. 


MAX-SAFE PRO levereras med ett bekvämt inlägg för mindre barn som kan användas upp till 87 cm, samt en kil som ger upp till 8 cm extra benutrymme. Stolen väger endast 9 kg, vilket gör den lätt att flytta vid behov. Finns i våra butiker nu!


September 2023

Hello world

Bugaboo, ny kollektion


I utvalda butiker kan ni ta del av Bugaboos nya kollektion. Upptäck Mjuk Mullvadsgrå & Sandig Mullvadsgrå - klassiska neutrala färger som vägrar att smälta in.

Stilikoniska barnvagnar och tillbehör med sina naturliga toner har nu anslutit till Bugaboos färgpalett.


Önskar ni en komplett vagn, Fox 5 & Donkey 5, eller bara uppdatera ett eller två tillbehör? Titta in hos din lokala Babyproffsare så hjälper vi er!


September 2023

Hello world

Stokke + Disney = Sant


Man vet aldrig vad som kommer att hända vid bordet, men de där vardagsögonblicken, att sitta tillsammans, öga mot öga, uppmuntrar till närhet och samhörighet mellan föräldrar och barn – de är magiska!

Vem längtar inte efter badstunden med sitt barn? Dags att ha kul, skratta, plaska och bubbla! Sen efter en lång dag är det dags att  krypa ner och drömma sig bort, samla kraft för att nästa dag upptäcka världen igen.Juli 2023

Hello world

Baby-Safe Core


BABY-SAFE CORE är ett nytt babyskydd från BritaxRömer. 

Det är ett flexibelt och pratiskt babyskydd. Det kan enkelt justeras i 10 positioner och växer med ditt barn från nyfödd till ca 83 cm.


Det kan användas med bas eller med bilens säkerhetsbälte. Dessutom kan du fästa BABY-SAFECORE på din SMILE 5Z eller STRIDER M barnvagn. Så har du ett smidigt och prisvärt travel system.Juli 2023

Hello world

Frivillig produktåterkallelse

Britax BABY-SAFE 5Z


Britax genomför en frivillig återkallelse av babyskyddet BABY-SAFE 5Z baserat på interna kontroller.

Det finns ett potentiellt säkerhetsproblem med att ett mellanrum kan bildas mellan handtaget och skalet på BABY-SAFE 5Z. Mellanrummet påverkar inte bilbarnstolens prestanda i fordonet eller vid en krock, men det finns en potentiell säkerhetsrisk när babyskyddet bärs i handtaget utanför fordonet. Alla BABY-SAFE 5Z kommer omedelbart och kostnadsfritt att ersättas med en ny version av produkten, BABY-SAFE 5Z2, som inte har detta potentiella problem.

Om du har babyskyddet BABY-SAFE 5Z ska du omedelbart sluta använda BABYSAFE 5Z, särskilt utanför fordonet genom att bära babyskyddet i handtaget.

Gå till www.baby-safe-check.com för att få din produkt utbytt eller kontakta den butik där du köpte din produkt för mer info.

Juli 2023

Hello world

Emmaljunga 2024


Vi säger välkommen till Emmaljunga Sento, Sento Pro &

Sento Max!

Namnet Sento kommer från det latinska ordet "jag känner" och syftar till känslan av komfort, säkerhet och hållbarhet. 

Emmaljunga Sento/Sento Pro är lättare, smidigare och har en fantastisk fjädring. Ni kan provköra Emmaljunga 2024 hos våra Emmaljunga Premium Partners nu.

Läs mer här


Juli 2023

Hello world

Najell SleepCarrier Vol 3


Gör ditt liv med en nyfödd enklare. Håll dig i rörelse med Najell Babynest SleepCarrier, utan att oroa dig för att väcka ditt barn. Smart design för aktiva föräldrar. 

Nytt för SleepCarrier Volume 3 är: 

Ny bottenplatta som gör den lättare och mer stabil.

Hela insidan har fått Airmesh tyg, även vid huvud och fötter.

Förbättrade handtag som gör det lättare att bära i båda handtagen samtidigt.

Finns i flera fantastiska färger.

Najells produkter finns i flera av våra butiker.

Juni 2023

Hello world

Dragonfly -ny barnvagn från Bugaboo!


I utvalda butiker kommer nu en efterlängtad nyhet, cityvagnen Dragonfly. Suffletten finns i 9 färger, chassit i två och sitt- och liggdelen finns i tre färger. Sittdelen är vändbar, liggdelen är liten ihopvikt och den har extra mjuk sele. Skötväska, footmuff, parasoll, och stå-bräda finns som tillval.  

Juni 2023

Hello world

Stokke TrippTrapp matstol finns i ny färg, Glacier


Den ikoniska designmöbeln av Peter Opsvik, som kan användas från nyfödd till vuxen, kommer nu i en ny färg, glacier green. Samma färg kommer även finnas på Classic cusion OCS och TrippTrapp babyset. TrippTrapp finns även i 12 andra färger. Visste du att du kan få din TrippTrapp matstol graverad utan extra kostnad?  

Maj 2023

Hello world

Nu har Smile 5z kommit!


Britax Römers nya barnvagn Smile 5Z erbjuder ultimat flexibilitet. En barnvagn ska klara av mycket – från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet – så ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta är nödvändigt. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till 4 års ålder.

Välj mellan 8 färger på tygerna och två chassin, Black eller Anthrazite. Handtag och båge i svart eller brunt.

Läs allt om Smile 5 här

April 2023

Hello world

Nu är Hi-Liner här!


Britax Römers Hi-Liner är en framåtvänd stol för dig som vill ha en bilbarnstol med hög rygg som är pålitlig och enkel att använda. Hi-Liner har utvecklats enligt den nya i-Size-standarden och är godkänd enligt de senaste R129-föreskrifterna, som är obligatoriska från september 2023. Således ger stolen tillförlitlig i-Size-säkerhet för ditt barn. Tack vare en smal design kan tre Hi-Liner-stolar installeras i baksätet på många bilmodeller.

 

April 2023

Hello world

Nu lanseras nya Talos S lux -Made for nature!


CYBEX lanserar den uppdaterade Talos S Lux, outdoor-vagnen med punkteringssäkra hjul i helt ny design. Tål alla väderförhållanden, snö, lera, grus osv. Rejäl solsufflett och vindskydd som klarar tuffa väderförhållanden. Kommer nu i många nya färger, större varukorg som tar 10 kg, bättre fjädring och ny smidig selesjustering. Vagnen med extra allt. Upptäck unika Talos hos Babyproffsen. Finns i utvalda butiker. Välkommen! 

April 2023

Hello world

Tallrik med fack och ny färg från BabyBjörn


BabyBjörns kökssortiment kompletteras med en kraftig tallrik med 3 sektioner och halksäker botten. Den delade tallriken är perfekt för småbarn som inte gillar att olika sorters mat blandas och hjälper barnet att visualisera och utforska en smak i taget. Den nya delade tallriken är utformad för att uppmuntra till att äta själv och är ett bra komplement till BabyBjörns befintliga barntallrik. Nu lanserar öven BabyBjörn sitt kökssortiment i en ny elegant grå färg som kompletterar det befintliga i härligt blekrosa, blekgrönt och blekblått. 

Mars 2023

Hello world

Rykande färsk Nyhet -Bugaboo Fox 5 släpps! 


Vad är nytt på Fox 5? Du kan enkelt justera barnvagnens styre, luta sittdelen eller fälla ihop vagnen med bara en hand. Nytt chassi för bättre styrning i all riktningar.  Utdragbart fotstöd och sufflett så att sittdelen kan växa med barnet. Bagagekorgen under sittdelen rymmer nu mer än någonsin tack vare de utfällbara klaffarna. Nya lila färgen Astro, exklusivt för Bugaboo Fox 5. Förbättrade och förstklassiga detaljer som drar blickarna till sig överallt. Kom in till utvalda butiker där du redan nu kan se och beställa den!

Mars 2023

Hello world

Time to Purple up!


Babyproffsen välkomnar denna härliga lila färg till vårt produktsortiment. BabyBjörn har för första gången någonsin gett ut en kollektion i "Dark Purple", en lugn mörk lila plommonfärg som är mjuk och neutral. Den uttrycker harmoni och känslor
och passar lika bra till tjejer som killar. We like! Den finns i  BabyBjörns klassiska bärselar Mini och babysitter Bliss. 

 

Mars 2023

Hello world

Elodie har kommit med The Nesting collection


I serien finns massor av härliga babynest, muslinfiltar, nappflaskor i glas, silikonnappar, bambunappar, badcape, dregglisar, napphållare och gosedjur.  De finns i massor av färger som alla håller en mild ton, vissa enfärgade och andra i söta småmönstrade tyger. Autumn rose har små rosor i rosa toner, monkey sunrise är småmönstrad med blå bakgrundston. Matcha alla produkter som du vill, alla färger bara smälter in i varandra. 

Februari 2023

Hello world

Doomoo Amnings- och Gravidkudde Muslin i nya färger


Populära Doomoo kombinerad amningskudde och gravidkudde i  muslin är en stor, mjuk och ergonomisk boomerangformad kudde. Den är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor. Den har fått utmärkelsen "Bästa amningskudden" av Bäst i test. Överdraget är tvättbart. Nu i många nya färger och mönster. 

Februari 2023

Hello world

Nu har nya produkter kommit in i Mumin Graphic


Nu har det kommit in nya produkter i omtyckta serien Mumin Graphic. En stilren svartvit kollektion med många produkter. Bäddset med påslakan och örngott för spjälsäng och vagga, tallrikar med halkskydd under och tallrikar med fack. Muggar, skålar och 2-pack skedar i Melamin. Allt är illustrerat av Tove Jansson som inte bara gjort Mumin utan också J.R.R. Tolkiens Bilbo och Lewis Carrolls Alice i Underlandet. 

Februari 2023