Hello world

Dragonfly -ny barnvagn från Bugaboo!


I utvalda butiker kommer nu en efterlängtad nyhet, cityvagnen Dragonfly. Suffletten finns i 9 färger, chassit i två och sitt- och liggdelen finns i tre färger. Sittdelen är vändbar, liggdelen är liten ihopvikt och den har extra mjuk sele. Skötväska, footmuff, parasoll, och stå-bräda finns som tillval.  

Juni 2023

Hello world

Stokke TrippTrapp matstol kommer i ny färg


Den ikoniska designmöbeln av Peter Opsvik, som kan användas från nyfödd till vuxen, kommer nu i en ny färg, glacier green. Samma färg kommer även finnas på Classic cusion OCS och TrippTrapp babyset. TrippTrapp finns annars i 12 andra färger om du inte orkar vänta. Visste du att du kan få din TrippTrapp matstol graverad utan extra kostnad?  

Maj 2023

Hello world

Nu har Smile 5z kommit!


Britax Römers nya barnvagn Smile 5Z erbjuder ultimat flexibilitet. En barnvagn ska klara av mycket – från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet – så ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta är nödvändigt. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till 4 års ålder.

Välj mellan 8 färger på tygerna och två chassin, Black eller Anthrazite. Handtag och båge i svart eller brunt.

Läs allt om Smile 5 här

April 2023

Hello world

Nu är Hi-Liner här!


Britax Römers Hi-Liner är en framåtvänd stol för dig som vill ha en bilbarnstol med hög rygg som är pålitlig och enkel att använda. Hi-Liner har utvecklats enligt den nya i-Size-standarden och är godkänd enligt de senaste R129-föreskrifterna, som är obligatoriska från september 2023. Således ger stolen tillförlitlig i-Size-säkerhet för ditt barn. Tack vare en smal design kan tre Hi-Liner-stolar installeras i baksätet på många bilmodeller.

 

April 2023

Hello world

Nu lanseras nya Talos S lux -Made for nature!


CYBEX lanserar den uppdaterade Talos S Lux, outdoor-vagnen med punkteringssäkra hjul i helt ny design. Tål alla väderförhållanden, snö, lera, grus osv. Rejäl solsufflett och vindskydd som klarar tuffa väderförhållanden. Kommer nu i många nya färger, större varukorg som tar 10 kg, bättre fjädring och ny smidig selesjustering. Vagnen med extra allt. Upptäck unika Talos hos Babyproffsen. Finns i utvalda butiker. Välkommen! 

April 2023

Hello world

Tallrik med fack och ny färg från BabyBjörn


BabyBjörns kökssortiment kompletteras med en kraftig tallrik med 3 sektioner och halksäker botten. Den delade tallriken är perfekt för småbarn som inte gillar att olika sorters mat blandas och hjälper barnet att visualisera och utforska en smak i taget. Den nya delade tallriken är utformad för att uppmuntra till att äta själv och är ett bra komplement till BabyBjörns befintliga barntallrik. Nu lanserar öven BabyBjörn sitt kökssortiment i en ny elegant grå färg som kompletterar det befintliga i härligt blekrosa, blekgrönt och blekblått. 

Mars 2023

Hello world

Rykande färsk Nyhet -Bugaboo Fox 5 släpps! 


Vad är nytt på Fox 5? Du kan enkelt justera barnvagnens styre, luta sittdelen eller fälla ihop vagnen med bara en hand. Nytt chassi för bättre styrning i all riktningar.  Utdragbart fotstöd och sufflett så att sittdelen kan växa med barnet. Bagagekorgen under sittdelen rymmer nu mer än någonsin tack vare de utfällbara klaffarna. Nya lila färgen Astro, exklusivt för Bugaboo Fox 5. Förbättrade och förstklassiga detaljer som drar blickarna till sig överallt. Kom in till utvalda butiker där du redan nu kan se och beställa den!

Mars 2023

Hello world

Time to Purple up!


Babyproffsen välkomnar denna härliga lila färg till vårt produktsortiment. BabyBjörn har för första gången någonsin gett ut en kollektion i "Dark Purple", en lugn mörk lila plommonfärg som är mjuk och neutral. Den uttrycker harmoni och känslor
och passar lika bra till tjejer som killar. We like! Den finns i  BabyBjörns klassiska bärselar Mini och babysitter Bliss. 

 

Mars 2023

Hello world

Elodie har kommit med The Nesting collection


I serien finns massor av härliga babynest, muslinfiltar, nappflaskor i glas, silikonnappar, bambunappar, badcape, dregglisar, napphållare och gosedjur.  De finns i massor av färger som alla håller en mild ton, vissa enfärgade och andra i söta småmönstrade tyger. Autumn rose har små rosor i rosa toner, monkey sunrise är småmönstrad med blå bakgrundston. Matcha alla produkter som du vill, alla färger bara smälter in i varandra. 

Februari 2023

Hello world

Doomoo Amnings- och Gravidkudde Muslin i nya färger


Populära Doomoo kombinerad amningskudde och gravidkudde i  muslin är en stor, mjuk och ergonomisk boomerangformad kudde. Den är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor. Den har fått utmärkelsen "Bästa amningskudden" av Bäst i test. Överdraget är tvättbart. Nu i många nya färger och mönster. 

Februari 2023

Hello world

Nu har nya produkter kommit in i Mumin Graphic


Nu har det kommit in nya produkter i omtyckta serien Mumin Graphic. En stilren svartvit kollektion med många produkter. Bäddset med påslakan och örngott för spjälsäng och vagga, tallrikar med halkskydd under och tallrikar med fack. Muggar, skålar och 2-pack skedar i Melamin. Allt är illustrerat av Tove Jansson som inte bara gjort Mumin utan också J.R.R. Tolkiens Bilbo och Lewis Carrolls Alice i Underlandet. 

Februari 2023

Hello world

Britax Römer babyskydd Baby-Safe 5Z


Baby-Safe 5Z är ett extremt lätt (3,9 kg) och innovativt babyskydd med dom allra senaste säkerhetsfunktionerna. Babyskyddet är utrustad med Ergo Recline vilket betyder att du kan justera lutningen utan att tumma på säkerheten. Baby-Safe 5Z är kompatibelt med Flex Base 5Z vilket gör att du kan klicka fast DualFix 3 i-Size på samma bas när ditt barn växt ur babyskyddet. Babyskyddet passar Smile III, Smile 4, Strider M, B-Agile R & B-Agile M samt en rad andra barnvagnsmodeller. 


Januari 2023

Hello world

BeSafe babyskydd till din Emmaljunga -allt matchar


I ett nordiskt samarbete mellan BeSafe och Emmaljunga kan du nu matcha din Emmaljunga vagn med den högkvalitativa bilbarnstolen iZi Go Modular X1 i-Size. Bilbarnstolen finns i två varianter, Lounge och Outdoor.

Oktber 2022

Hello world

Nya färger på bärsele tricot slen bamboo och Organic


Den härliga serien bärsjalar Tricot-slen har nu kommit i nya färger, Khaki green bamboo och Sierra Brown Organic.Med Tricot-Slen bärsjal bär du ditt barn i ergonomisk M-position samtidigt som barnet behåller den naturliga C-kurvan på ryggen.Bambufibrer är hypoallergenic, naturligt antibakteriellt, supermjukt och håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt.

Tricot-slen Organic är lite kraftigare än många andra elastiska sjalar, vilket gör att det går bra att bära de nyfödda barnen från prematur men även de större upp till 3 år eller 15 kg.

Oktber 2022

Hello world

Nya färger på Candide Pandakudde!


Nu får vi in Candide Pandakudde och Candide Air Pandakudde i de nya färgerna Gammelrosa och Kaki. Dessa Pandakuddar kommer i en ny förpackning i Mesh-tyg för att värna om miljön. Påsen går även att använda som en liten neccessär.

Candide Pandakudde förebygger skallasymmetri då kudden är gjord av memory foam som tryckavlastar huvudet. De låga kanterna gör att bebisen kan röra huvudet fritt och behålla nackens raka linje.

.

September 2022

Hello world

Tre favoriter från BabyBjörnBaby Björn har kommit med en ny färg på potta, pottstol och pall i svart. Dessa tre produkter kan stötta ditt barns potträning, som är ett viktigt steg för barnets självständighet. Produkterna är bekväma, lätta att göra rent och tillverkade av BPA-fri plast. De finns även i fler fina färger.

Juni 2022

Smart potta, pall och pottstol