Tripp Trapp Terracotta


Den senaste färgen i Stokkes Tripp Trapp familj, Terracotta. En varm och jordnära nyans som ger vilket hem som helst en rustik och sofistikerad touch.


Oavsett vilken färg du väljer på din Tripp Trapp så räcker den länge då den växer med ditt barn. 


Maj 2024

Hello world

Frivillig produktåterkallelse

Britax BABY-SAFE 5Z & BABY-SAFE 5Z2


Frivillig återkallelse på grund av risk att handtaget kan lossna. Britax Römer har beslutat att genomföra en frivillig återkallelse av alla BABY-SAFE 5Z och vissa BABY-SAFE 5Z2 som tillverkats före 21 oktober, 2023 (andra modeller berörs inte av denna återkallelse). 


Vad bör du göra?

Om du har en BABY-SAFE 5Z eller BABY-SAFE 5Z2, kontrollera på Britax webbplats www.baby-safe-check.com om din produkt är potentiellt påverkad av detta problem (vissa BABY-SAFE 5Z2 är inte påverkade). Om din produkt är påverkad, vänligen sluta använda babyskyddet med omedelbar verkan. Om du behöver använda babyskyddet ska du endast använda det i bilen och inte bära babyskyddet med hjälp av handtaget.

Alla berörda BABY-SAFE 5Z och BABY-SAFE 5Z2 kommer att kostnadsfritt ersättas med en ny säker version av produkten, BABY-SAFE PRO. Gå till www.baby-safe-check.com för att begära en ersättning av din produkt

För frågor eller funderingar, vänligen kontakta hello@britax.com eller din lokala återförsäljare. 

Mars 2024

Voksi Carry Me


Voksi®Carry Me är en babylift som passar från nyfödd upp till 6 månader (max 9 kg). Den kan fällas ut så att den blir helt platt. Babyliften är ett säkert sätt att bära din bebis på och underlättar förflyttning utan att störa eller väcka barnet. Perfekt för användning hemma eller när ni är på språng.


Mars 2024

BeSafe Beyond


I utvalda butiker kommer BeSafes nya bilstolssystem Beyond att kunna bokas från slutet på februari. Initialt släpps systemet i begränsad upplaga. 

Gör dig redo för revolutionerande produkter som utmanar nuvarande standarder! Nyfiken på att veta mer redan nu, kontakta din lokala Babyproffsen butik.


Februari 2024

Britax Römer Swivel


Bilbarnstolen som passar från nyfödd upp till 7 år! Från födseln används bilbarnstolen tillsammans med en insats.

SWIVEL är godkänd att användas så här:
- 40-105 cm – bakåtvänd, installeras med ISOFIX och stödben.     Barnet spänns fast med stolens sele.
- 76-105 cm – framåtvänd, installeras med ISOFIX och stödben.     Barnet spänns fast med stolens sele.
- 100-125 cm – framåtvänd, installeras med ISOFIX. Stödbenet ska förvaras i basen. Barnet spänns fast med bilens säkerhetsbälte.


November 2023

Återkallelse pipmugg


Herobility har fått in ett fåtal reklamationer gällande att produkten spruckit i själva pipen och gått sönder i smådelar. Då smådelar innebär en kvävningsrisk har de valt att återkalla produkten. Därför ber Herobility samtliga kunder att returnera sina pipmuggar.


Klicka på länken nedan för att komma till Herobilitys hemsida. Där fyller du i ett formulär för att få ersättning för din pipmugg.


Länk till formuläret & Herobilitys hemsida

Har du frågor om dina Herobility-produkter är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst på shop@herobility.com


November 2023

Hello world

bblüv Babymonitor 


Tack vare sin innovativa design och lättanvända mobil-app utmärker sig bblüv Babymonitor som en användbar och kompakt babyvakt som ansluts via en 2.4Ghz trådlös internetanslutning. Babymonitorn har en flexibel bas för att enkelt kunna fästas.


Babymonitorn har infraröd sensor, rörelse- och ljuddetektor. Med  möjligt att spela in video. bblüv Babymonitor har 2-vägskommunikation så du kan prata med ditt barn. Oktober 2023

Hello world

Britax MAX-SAFE PRO


MAX-SAFE PRO erbjuder bakåtvänt åkande hela vägen upp till ca 7 års ålder (61 - 125 cm, 36 kg). Bilbarnstolen kommer med den nya funktionen CLICKTIGHT och har självåtdragande förankringsband vilket gör den enkel att installera. 


MAX-SAFE PRO levereras med ett bekvämt inlägg för mindre barn som kan användas upp till 87 cm, samt en kil som ger upp till 8 cm extra benutrymme. Stolen väger endast 9 kg, vilket gör den lätt att flytta vid behov. Finns i våra butiker nu!


September 2023

Hello world

Bugaboo, ny kollektion


I utvalda butiker kan ni ta del av Bugaboos nya kollektion. Upptäck Mjuk Mullvadsgrå & Sandig Mullvadsgrå - klassiska neutrala färger som vägrar att smälta in.

Stilikoniska barnvagnar och tillbehör med sina naturliga toner har nu anslutit till Bugaboos färgpalett.


Önskar ni en komplett vagn, Fox 5 & Donkey 5, eller bara uppdatera ett eller två tillbehör? Titta in hos din lokala Babyproffsare så hjälper vi er!


September 2023

Hello world

Stokke + Disney = Sant


Man vet aldrig vad som kommer att hända vid bordet, men de där vardagsögonblicken, att sitta tillsammans, öga mot öga, uppmuntrar till närhet och samhörighet mellan föräldrar och barn – de är magiska!

Vem längtar inte efter badstunden med sitt barn? Dags att ha kul, skratta, plaska och bubbla! Sen efter en lång dag är det dags att  krypa ner och drömma sig bort, samla kraft för att nästa dag upptäcka världen igen.Juli 2023

Hello world

Baby-Safe Core


BABY-SAFE CORE är ett nytt babyskydd från BritaxRömer. 

Det är ett flexibelt och pratiskt babyskydd. Det kan enkelt justeras i 10 positioner och växer med ditt barn från nyfödd till ca 83 cm.


Det kan användas med bas eller med bilens säkerhetsbälte. Dessutom kan du fästa BABY-SAFECORE på din SMILE 5Z eller STRIDER M barnvagn. Så har du ett smidigt och prisvärt travel system.Juli 2023

Hello world

Emmaljunga 2024


Vi säger välkommen till Emmaljunga Sento, Sento Pro &

Sento Max!

Namnet Sento kommer från det latinska ordet "jag känner" och syftar till känslan av komfort, säkerhet och hållbarhet. 

Emmaljunga Sento/Sento Pro är lättare, smidigare och har en fantastisk fjädring. Ni kan provköra Emmaljunga 2024 hos våra Emmaljunga Premium Partners nu.

Läs mer här


Juli 2023

Hello world

Dragonfly -ny barnvagn från Bugaboo!


I utvalda butiker kommer nu en efterlängtad nyhet, cityvagnen Dragonfly. Suffletten finns i 9 färger, chassit i två och sitt- och liggdelen finns i tre färger. Sittdelen är vändbar, liggdelen är liten ihopvikt och den har extra mjuk sele. Skötväska, footmuff, parasoll, och stå-bräda finns som tillval.  

Juni 2023

Hello world

Stokke TrippTrapp matstol finns i ny färg, Glacier


Den ikoniska designmöbeln av Peter Opsvik, som kan användas från nyfödd till vuxen, kommer nu i en ny färg, glacier green. Samma färg kommer även finnas på Classic cusion OCS och TrippTrapp babyset. TrippTrapp finns även i 12 andra färger. Visste du att du kan få din TrippTrapp matstol graverad utan extra kostnad?  

Maj 2023

Hello world

Nu har Smile 5z kommit!


Britax Römers nya barnvagn Smile 5Z erbjuder ultimat flexibilitet. En barnvagn ska klara av mycket – från shoppingturer på stan, till promenader på leriga vägar ute på landet – så ett tillförlitligt resesystem som klarar det mesta är nödvändigt. Växla enkelt mellan liggdel, babyskydd och sittdel och låt ditt barn färdas bekvämt – från födseln upp till 4 års ålder.

Välj mellan 8 färger på tygerna och två chassin, Black eller Anthrazite. Handtag och båge i svart eller brunt.

Läs allt om Smile 5 här

April 2023

Hello world

Nu lanseras nya Talos S lux -Made for nature!


CYBEX lanserar den uppdaterade Talos S Lux, outdoor-vagnen med punkteringssäkra hjul i helt ny design. Tål alla väderförhållanden, snö, lera, grus osv. Rejäl solsufflett och vindskydd som klarar tuffa väderförhållanden. Kommer nu i många nya färger, större varukorg som tar 10 kg, bättre fjädring och ny smidig selesjustering. Vagnen med extra allt. Upptäck unika Talos hos Babyproffsen. Finns i utvalda butiker. Välkommen! 

April 2023

Hello world

Tallrik med fack och ny färg från BabyBjörn


BabyBjörns kökssortiment kompletteras med en kraftig tallrik med 3 sektioner och halksäker botten. Den delade tallriken är perfekt för småbarn som inte gillar att olika sorters mat blandas och hjälper barnet att visualisera och utforska en smak i taget. Den nya delade tallriken är utformad för att uppmuntra till att äta själv och är ett bra komplement till BabyBjörns befintliga barntallrik. Nu lanserar öven BabyBjörn sitt kökssortiment i en ny elegant grå färg som kompletterar det befintliga i härligt blekrosa, blekgrönt och blekblått. 

Mars 2023